Welkom bij Teastation

Meer dan 200 soorten losse premium thee en de leukste accessoires

Shop nuShop nu

Spring binnen en proef!

Spring binnen en proef!

In onze winkels in Hasselt en Maaseik staat dagelijks verse thee klaar om te proeven.
Laat je verleiden…

Wat vind je bij Teastation?


WAT VERKOPEN WE?


Tea hot or iced

Bij Teastation kan je kiezen uit een assortiment van 200 soorten losse thee, om warm te drinken of om ice tea mee te maken. Wij zetten dagelijks speciale theesoorten voor je klaar om te proeven.

Er is voor elk wat wils … lekkere thee voor elke dag, maar ook een zeer verfijnd, handgeplukt, premium gamma. Daarnaast vind je er de feuille-t collectie voor een fijne detox- of slimmingkuur en natuurlijk een mooie selectie van matcha en maté voor de extra energy boost.

TEA HOT OR ICED

Bij Teastation kunt u kiezen uit een assortiment van 200 soorten losse thee, om warm te drinken of ice tea mee te maken. In de proeverij staan enkele speciale theesoorten voor u klaar.

Accessoires & skincare

Naast thee vind je bij Teastation een ruime keuze aan unieke theetoebehoren, hippe tassen, trendy kannen, praktische filters, toffe bottles voor ice tea, thee-sets en nog zoveel meer!

Thee als drank kennen we al, maar je kan het ook als verzorging toepassen! De puur natuurlijke producten van het Italiaanse merk Teaology worden samengesteld op basis van thee-infusie, zijn diervriendelijk geproduceerd en geven al op korte tijd een zichtbare verbetering van de huid. Ons team adviseert je graag in de keuze van de juiste producten voor jouw huid.

ACCESSOIRES & SKINCARE

Naast thee biedt Teastation een ruime keuze aan unieke thee toebehoren, hippe tassen, trendy kannen, praktische filters, toffe bottles voor ice tea, thee-sets en nog zoveel meer!

Workshops & degustaties

WORKSHOPS & DEGUSTATIES

Wil je graag meer weten over thee? Of zoek je een interessante en gezellige invulling voor een avond met vrienden of collega’s? Teastation biedt verschillende workshops en degustaties op locatie of in de winkels in Hasselt en Maaseik. Meer weten? Mail ons en stel je vraag op [email protected]

Wilt u graag meer weten over thee? Of zoekt u een interessante en gezellige invulling van een avond met vrienden of collega’s? Teastation biedt verschillende workshops en degustaties op locatie of in de winkel in Hasselt. Meer weten? Mail ons je vraag op [email protected]

Hoge kwaliteit thee

Hoge kwaliteit thee

De theeën worden onder
de meest gunstige omstandigheden
verbouwd en zijn van hoge kwaliteit.

Levering binnen 48 uur

Levering binnen 48 uur

Teastation streeft ernaar
om uw pakketje binnen de
twee werkdagen te leveren.

Uitgebreid assortiment

Een zeer ruim aanbod, dus veel keuze.

Keuzestress?
Onze medewerkers helpen je graag om de perfecte thee te vinden.

Ontdek ons aanbodOntdek ons aanbod

Accessoires


ACCESSOIRES


Nothing found.

Toffe productjes


Nothing found.

Tea'up your life

Deel je mening!
Heb je een heerlijke thee geproefd, volgde je een workshop of ben je super enthousiast over één van onze accessoires?

Deel een reactie