Welkom bij Teastation - Uw Partner in Thee


Bent u een horecaprofessional of reseller op zoek naar hoogwaardige theeproducten? Dan bent u bij Teastation aan het juiste adres! Wij begrijpen de unieke behoeften van de horeca en streven ernaar om uw bedrijf te voorzien van de beste theeën uit de hele wereld.

Exclusieve Voordelen voor Onze Professionele Partners


Wij bieden u een assortiment aan van meer dan 200 soorten losse thee van topkwaliteit. Op regelmatige basis voegen we nieuwe theeën toe aan dit assortiment. Elke thee wordt met zorg uitgekozen.

Speciale Kortingen

Als professionele klant profiteert u van aantrekkelijke kortingen op ons uitgebreide assortiment. Zo kunt u premium theeën aanbieden tegen concurrerende prijzen.

Bestellen in Grootverpakking

Wij bieden de mogelijkheid om in grotere hoeveelheden te bestellen, ideaal voor drukke horecagelegenheden en winkels. Dit betekent minder vaak bestellen en betere voorraadbeheer.

Persoonlijke Service

Ons deskundige team staat klaar om u te adviseren en te ondersteunen bij het maken van de juiste keuzes voor uw bedrijf.

Exclusieve Toegang

Als geregistreerde professionele klant krijgt u toegang tot speciale aanbiedingen, nieuwe productlanceringen en exclusieve theevariaties.

Hoe Wordt U Een Professionele Partner?

Het is eenvoudig! Vul ons registratieformulier in en voeg uw bedrijfsgegevens toe. Na verificatie van uw gegevens krijgt u toegang tot uw professionele account en kunt u direct profiteren van alle voordelen.

Wacht niet langer en sluit u vandaag nog aan bij de Teastation-familie. Wij kijken ernaar uit om samen met u de wereld van thee te verkennen!

Naam
Waarvoor wilt u de thee inkopen?*
GDPR*
Marketing