Gezellige en informatieve workshops

Op locatie of bij Teastation

Workshops & degustaties

Bij Teastation geloven we in de kracht van thee om de zintuigen te prikkelen en een unieke ervaring te bieden. Daarom zijn we sinds begin 2023 we een gecertificeerde opleidingspartner van ESTA (European Specialty Tea Association), een wereldwijde organisatie die thee-professionals met elkaar verbindt en begeleidt.

Ons gezamenlijke doel is om theeliefhebbbers en professionals d.m.v. opleiding en inspiratie de mogelijkheid te bieden hun kennis naar een hoger niveau te tillen.

Of je nu een gepassioneerde theeliefhebber bent die zijn of haar theekennis wil verdiepen of een professional in de horeca die de fijne kneepjes van het vak wil leren, het opleidingsaanbod heeft voor ieder wat wils.

We bieden een basiskennismodule aan die opgesplitst wordt voor mensen uit de horeca en voor liefhebbers die meer willen weten over thee vanuit hun privé-interesse. Daarnaast kan je drie certificaatmodules volgen, variërend van beginner tot gevorderde, voor zowel thee als infusies. Deze internationaal erkende certificaten worden uitsluitend gegeven door ervaren ESTA-erkende trainers, zoals Pasqualina.

Workshops worden op regelmatige basis in de winkel georganiseerd, maar het is zeker ook mogelijk om een avond op locatie te boeken voor jouw serviceclub, vriend(inn)enclubje, bedrijf of gelegenheidsgroepje. Het thema van de avond kan dan vrij gekozen worden en in samenspraak stellen we een tof interactief programma op. Voor meer informatie kan je terecht op onze contactpagina en het formulier invullen. Daarna nemen wij binnen enkele dagen contact met je op.

Ons aanbod aan workshops

Workshop

Er komen spoedig terug Workshops beschikbaar te staan.

Lees meer...

Januari

Workshop

Er komen spoedig terug Workshops beschikbaar te staan.


Februari


Maart


April


Mei


Juni


Juli


Augustus


September


Oktober


November


December